vrijdag 29 februari 2008

Win een gratis concert van de Paranoiacs


Win een gratis concert van de Paranoiacs in je jeugdhuis, Rockclub, jeugdbeweging of school!

Zoals jullie ondertussen al weten nemen de Paranoiacs op 9 maart deel aan de finale van Eurosong 2008. Een bijna feilloos juryrapport (ja, ook de liefde en eeuwige trouw van Marcel Vanthilt) kunnen ze in deze campagne voorleggen. Twee zilveren medailles zijn reeds binnen maar op het einde telt alleen het goud. Om dit te verwezenlijken hebben ze moeten ze natuurlijk uitvoerig in de media-aandacht komen.

Daarom het volgende: de Paranoiacs schrijven een wedstrijd uit waarmee 3 jeugdhuizen, Rockclubs, jeugdbewegingen of scholen een gratis optreden kunnen winnen.

Wat wordt er verwacht ?

· Het jeugdhuis organiseert een actie waarbij de deelname van de Paranoiacs aan de finale van Eurosong op een ludieke manier gepromoot wordt.

· Het belangrijkste is dat deze actie in de pers komt.

· Het resultaat van de actie dient openbaar te verschijnen vóór 20.55u op 9 maart 2008.

· Het jeugdhuis toont aan de Paranoiacs aan waar en wanneer deze actie verschenen is en dit voor 19 maart 2008.

De tegenprestatie:

· De Paranoiacs brengen hun hele hebben en houden mee en bezorgen jullie jeugdhuis, Rockclub, jeugdbeweging of school het hardst rockende optreden van het jaar.

· Op 21 maart, het begin van de lente, maken de Paranoiacs via via Studio Brussel(bij Thomas), hun myspace (www.myspace.com/paranoiacs666) en de L&S Agency website (www.lsagency.net) bekend welke 3 jeugdhuizen de winnaars zijn.

· De winnaars worden door de band zelf gekozen.

· De datum waarop het optreden zal plaatshebben, wordt bepaald in samenspraak met het desbetreffende jeugdhuis, de groep en L&S Agency.

Verder nog dit:

· Het optreden heeft plaats in het jeugdhuis, in de rockclub, in het heem van de jeugdbeweging of op school zelf. (niet op een festival, of in de tuin).

· De geluidsinstallatie (conform technische fiche van de groep) wordt door het jeugdhuis zelf voorzien.

· Een ticket voor dit evenement kost maximaal 10 euro

· Voor de groep wordt ook voldoende drank, broodjes en spaghetti met eigen bereide tomatensaus(voor 8 personen) voorzien.


Het originele Paranoiacs Eurosong artwork is via bjorn@lsagency.net aan te vragen.
Zie ook www.lsagency.net.

Viva Rock & Roll - Viva Paranoiacs

Geen opmerkingen: